E-kirjasto

E-kirjasto

Kirjaston e-palveluiden kautta voit lukea tai kuunnella kirjoja. Palveluihin kirjaudut kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Voit käyttää palveluita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, ja osaan on saatavissa ilmainen sovellus. Kirjastokortin ja PIN-koodin saat käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa. Mikäli tarvitset neuvoja e-palveluiden käytössä, ota yhteyttä kirjastoon joko soittamalla numeroon 044-417 53 41 tai sähköpostitse osoitteeseen sulkavan.kirjasto@sulkava.fi.

 

E-kirjat

Kirjaston tarjoamassa e-kirjapalveluissa pääset lukemaan e-kirjoja ja kuuntelemaan e-äänikirjoja. Tekstin kokoa voi tarvittaessa suurentaa, ja paksuinkin kirja painaa vain älypuhelimen tai tabletin verran!

 

Biblio

Biblio on ruotsalainen e-kirja- ja e-äänikirjapalvelu, jossa on saatavilla yhä enemmän kirjallisuutta myös suomeksi. Kokoelmassa on paljon äänikirjoja lapsille sekä suomeksi että ruotsiksi! Biblio-sovelluksen voit ladata mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Tällä hetkellä voit lainata neljä kirjaa kuukaudessa.

Tästä pääset e-aineistoon

Kielivalinta